Larankelym's Tribulations

Session 20: Birthday Bash

Sessie 20:

Na het gevecht op de berg bij de toren afgerond te hebben dalen we naar beneden af richting het wapengekletter wat we horen. We horen geschreeuw en gevecht en veel is gewikkkeld in witte rook en slecht zichtbaar.

We komen aan bij kamp 3 waar we twee half wolves/humans(lycanthropes) zien die worden aangevallen door 5 fire guys en van links horen we geblaf.

(Fight met vijf firegyuys inclusief merchant Silvermoon.)

Na het gevecht komt het geblaf snel dichterbij en de bugbears appear.

We zien vervolgens dat de druids van kamp 1 worden aangevallen door de man en vrouw van kamp 2(zonder beer). Een van de twee is een elf. Bij dit gevecht helpen we ook. Hierna zien we verderop nog twee lijken liggen van druids die getracht hadden te vluchten.

We lopen de andere kampen langs en Dhurghal probeert als beer met de beer die achtergebleven is te praten, maar die rent vrijwel meteen het bos in. Daarna scouten we verder maar afgezien van de werewolves die achtergebleven zijn levert dit niks interessants op. Ook weinig echte loot (heeft Miron verder opgeschreven)

Ook zagen we dat de merchant Silvermoon al helemaal ingepakt was en klaar om te vertrekken.

Dhurghal neemt als laatste nog de verschillende fire symbols mee die de fire guys droegen.

Toen was het broodnodig tijd om wat slaap te pakken en ons weer op te laden om fris aan een nieuwe dag te beginnen.

We lopen weer naar de toren op de ‘berg’ maar hierbij is niks opvallends te zien. We gaan via de stellages de toren weer in en dalen af naar beneden. De kleine firecreatures die hier eerst waren zijn verdwenen. Wel zien we een klein tunneltje dat ‘gegraven’ is in de rubble onderin de toren a vijf meter diepte. In dit tunneltje zien we de zijkant van een opening/deur. Dhurghal kruipt als spin naar binnen om op onderzoek te gaan. De deuropening opent zich in een lange gang naar beneden die ‘apart’ gevormd is. Het lijkt een ‘lavatube’ te zijn.

Comments

brasspigeon

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.